E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

16 november 2013 9:00

Sven Paul

Vandaag op het programma Teuge E6 - Vaassen E1.

In de eerste helft van de wedstrijd ging Vaassen verscheidene keren in de aanval. Door goed keeperswerk van Daan E. werd er echter niet gescoord! Tygo en Daan zetten een mooie aanval op, maar helaas leidde dit niet tot het eerste doelpunt van de wedstrijd. Mylan laat tijdens de wedstrijd weer zien dat hij snoeihard kan schieten, best prettig als die bal even opgeruimd wordt. Teuge gaat weer in de aanval met een mooie voorzet van Tijn, Tygo loopt goed vrij en deze aanval wordt beloond met een doelpunt 1-0. Er volgt nog een goede aanval, maar die gaat helaas naast. Tygo en Tijn proberen het nog een keer, maar dit keer beland de bal in de handen van de keeper. De keeper is honkvast maar weet de diverse aanvallen toch steeds te stoppen. Ook al doen ook Tom, Stef, Daan en Victor hun opperste best (sommigen lopen zelfs rood aan), de tweede helft gaan we in met een 1-0 voorsprong.

In de 2e helft begint Vaassen met een goede aanval, maar Jens weet heel goed te verdedigen. Teuge laat zich niet kennen. Stef's schot op het doel wordt tegengehouden door die rotsvaste keep. Het is een goede wedstrijd, maar waarom gaat die bal er steeds net niet in? Victor neemt een mooie corner, het schot van Stef haalt het doel niet, Tygo is alert en maakt  het voor 't team alsnog af: 2-0. Dan volgt er nog een goed schot van Tijn, maar ook dit keer staat de keeper van Vaassen niet te slapen. Er volgen een aantal corners voor Teuge, dat biedt kansen, maar het gescoord wordt er niet. De jongens blijven letterlijk lachen en houden de moed erin. Vaassen laat nog eens zien dat ze niet ongevaarlijk zijn, integendeel. Ze vallen aan en benutten een kans 2-1. Dan wordt het dus spannend. Weten de jongens de voorsprong te behouden? Stef probeert de voorsprong groter te maken, maar via de arm van de keeper beland de bal aan de verkeerde kant van de doellijn. Het fluitsingnaal klinkt. Yes, gewonnen met 2-1.
Ook bij de penalty's gaan de ballen niet in het doel. Jens probeert de doelman nog af te leiden door hem te attenderen op een vliegtuig, maar de doelman laat zich niet van de wijs brengen. Vandaag benut alleen Mylan zijn penalty. Van de tegenpartij weet alleen de keeper van Vaassen onze keep Daan E. te passeren.
In de kleedkamer dus weer feest, gewonnen en dit keer zingen we voor Tijn en Jens voor hun verjaardag. En natuurlijk blijven de "champagne" en traktaties niet uit.
Sjappo voor Teuge E6. Jullie gaan goed zeg in de competitie, op de 4e plaats!