13 - 0

SP Teuge JO9-5G

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 20

16 november 2013 9:00

Vandaag mochten we in Vaassen spelen tegen de nummer 1 in de competitie: KCVO F3. Tijdens het omkleden in de kleedkamer, werd al gesproken over het winnen van de wedstrijd. Dat belooft wat!

Na het start-signaal van de scheidsrechter, was het even zoeken naar de juiste posities op het veld. De spelers van KCVO waren meteen goed op dreef, ze scoorden vrij snel hun eerste doelpunt. Halverwege de 1e helft kwam Lars met zijn eerste uitbraak. Hij passeerde de verdediging van KCVO vol trots, helaas kwam het niet tot een schot op doel. Niet veel later lukte het Lenno wel om een schot op doel te maken. Het was een goede kans, helaas scoorde hij niet. Joran had in de eerste helft geen kans om af te koelen, er was steeds iets te doen bij het doel van Teuge F5. Joran liet een paar goede reddingen zien! Het lukte Ralph om de bal bij de tegenstander weg te halen en een paar meter naar voren te maken. Thomas en Mathijs speelden goed samen in de verdediging. Ze lieten spelers van KCVO niet zomaar passeren.

In de tweede helft mocht Mathijs keepen. Ook hij had voldoende te doen. Bij een corner van de thuisploeg, liet Daan zien hoe je een bal moet stoppen. Heel goed gedaan! Léon zocht heel slim steeds een vrije plek op het veld en kon zo een paar goede aanvallen inzetten. In een duel lukte het Julian om de bal richting het doel van de tegenstander te spelen. Vervolgens creëerde Thomas een goede kans, helaas hield de keeper van

KCVO de bal tegen. Uiteindelijk werd de score 13-0. Toch hebben we het de thuis spelende ploeg niet makkelijk gemaakt. De mannen van Teuge F5 spelen elke week beter en wat zeker heel belangrijk is: ze hebben er veel plezier in en dat stralen ze uit!