Nipte overwinning Teuge E6 op laagvlieger

4 - 2

Groen Wit'62 E10

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

2 november 2013 9:00

Dit keer moest Teuge E6 het opnemen tegen Groen Wit '62 E10. Voordat de jongens het veld op konden moesten ze toch nog een keer in het rode tenue verschijnen. Tja, dat krijg je met een tegenstander als Groen-Wit...

Na wat ingespeeld te hebben kon de 1e helft beginnen. De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang. De jongens waren of niet wakker of van mening dat het allemaal vanzelfsprekend gemakkelijk gaat tegen een tegenstander die onder je in het klassement staat. Maar toch kwamen ze al gauw in de wedstrijd. De kansen kwamen, maar hier en daar nog wat pech. Daan weet zich vrij te spelen, dit wordt gezien door Stef: een mooie pass naar Daan en Daan zorgt voor de eerste treffer van de wedstrijd. Er volgen nog meerdere schoten op de goal. Een mooie van Stef gaat over, die van Tygo raakt de paal. Wat een pech! Tygo laat zich hierdoor niet ontmoedigen en zet de keeper van Groen-Wit weer aan het werk. Laat dit schot nu weer de paal raken...

Groen-Wit heeft nog geen kansen gehad, maar als ze een kans krijgen dan wordt er ook direct gescoord: 1-1. Door een mooie solo van Stef zorgt Teuge E6 al weer snel voor een voorsprong 2-1. Groen-Wit probeert gelijk te komen, maar schiet naast. Er volgen diverse vrije trappen en een goed schot van Mylan, maar helaas belandt deze ook naast het doel. Voor de rust weet Groen-Wit nog een keer te scoren. De tweede helft gaan we dus met 2-2 in.

In de tweede helft zijn er nog steeds kansen voor beide partijen. Zo doet Tijn een goede poging om de keeper te passeren, maar helaas wordt dit schot geen goal. Doordat de verdediging zijn best doet en Daan goed keeperswerk levert, komt Groen-Wit niet aan scoren toe. Daan wel, hij zorgt voor 3-2. Teuge zorgt ervoor dat de keeper van Groen-Wit aan keepen toekomt. Soms houdt de keeper de bal, maar tegen het schot van Tygo heeft hij niets in te brengen, 4-2! En zo eindigt de wedstrijd.

Goed gedaan mannen, maar nu allemaal nog even een penalty nemen. Teuge weet er zeker zes te benutten. Groen-Wit schiet een aantal keren naast, soms raak, maar keeper Daan weet ook zeker een aantal penalty's te stoppen. In de kleedkamer is het nog Happy Birthday to Victor, vloeit de ranja op deze overwinning en kraken de chips!

Jongens, goed gedaan vandaag! Jullie staan 4e in de ranking!!!!!