33'

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 20

2 november 2013 9:00

Erik Blumink

Home sweet home.... Zaterdag 2 november stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. Zowel voor ons eigen team als ook voor de tegenstander, want dat was deze keer de F4 van onze eigen club. Iedereen kon zien dat ons team in topconditie was, Henri had de jongens dan ook op de woensdag training lekker afgebeuld. Ook tactisch gezien ontwikkelt ons team zich steeds meer, voor de wedstrijd namen Joris en Martijn het team dan ook even apart om de strategie voor deze wedstrijd te bepalen.

De mannen begonnen dan ook vol zelfvertrouwen. Na de vaste teamyell werd er afgetrapt en begon de wedstrijd. In het eerste gedeelte van de wedstrijd zagen we een team dat redelijk gelijk opging met de F4. Al liepen er bij hen wel wat gevaarlijke invalspitsen rond. Er was dus een zware rol weggelegd voor onze verdediging en de keeper. Joran moest een paar keer flink duiken om de stand op nul te houden maar helaas werd het voor rust
toch 2-0 voor de tegenstander.

Na de rust volgde achter elkaar een paar snelle uitbraken door de tegenstander en kwam ons team op meer achterstand. Maar gelukkig herpakten de jongens zich snel. Wat volgde was een korte rally waarbij iedereen, zelfs de verdedigers in de aanval gingen. En gelukkig leidde dit tot twee prachtige goals, Julian en Lars schoten de bal beiden keihard in het doel
van de tegenstander. Deze inzet putte het team wel flink uit en helaas zakte de concentratie en de energie wat weg. Daardoor konden de F4 spelers alweer snel scoren. De wedstrijd eindigde in een 7-2 stand in het nadeel van de F5. Voor de kijkers langs de kant was het een mooie wedstrijd om te zien en natuurlijk waren we weer hartstikke trots op onze mannen. Op naar de volgende wedstrijd!