Mooie uit-overwinning van Teuge E6 (in het groen) op WSV E8

3 - 5

SP Teuge JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

26 oktober 2013 10:45

Opnieuw een uitwedstrijd naar WSV. Dit keer is E8 van WSV aan de beurt. Mét eindelijk groene Teuge shirts zonder reclame, dat wel. Het tijdstip was gunstig: 10:45 en het weer was prachtig. Een mooie nazomerdag in de herfst. Goede voortekenen, dus. WSV E8 staat voorafgaand aan de wedstrijd zonder nederlaag op de 2e plaats van de ranglijst, dus dat beloofde een lastige wedstrijd.

Het begin was voor Teuge. WSV probeerde op te bouwen en met overspelen richting het doel van Teuge te komen. Dit liet Teuge echter niet toe. Met vroeg storen en druk naar voren zetten, kreeg Teuge de beste kansen. In de eerste 10 minuten werd er door Stef op de paal en lat geschoten en werden meer kansen gemist. Dit terwijl WSV nagenoeg niets wist te creeren. Het was wachten op de eeuwenoude voetbalwet: als je zelf je kansen niet maakt, krijg je de deksel op de neus.

Dit bleef Teuge bespaart. In tegendeel zelfs. Teuge kon voor rust nog een ruime voorsprong opbouwen. De eerste goal werd gemaakt na een schitterende aanval die eindigde met een voorzet van Stef op Daan die hem van dichtbij af kon maken. De 2-0 volgde snel daarna. Het was opnieuw Stef die Daan met een mooie pass vrij voor de keeper zette. Daan controleerde de bal en maakte hem goed af. De 3-0 was dan eindelijk voor Stef. Dik verdient doelpunt voor de nadrukkelijk aanwezige mid-mid.

De 2e helft leek WSV de weg terug te vinden. Al snel werd het 1-3 en was het wachten op de 2-3. Maar deze bleef gelukkig uit. De 4e goal was erg belangrijk en de 5e was de slagroom op de taart. Tussendoor scoorde WSV ook nog 2 keer, maar dit was niet genoeg. Teuge won met 3-5 uit bij WSV E8. Klasse heren! Goed gedaan!