Stef Kroon (solo)

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

5 oktober 2013 9:00

Erik Blumink

Het Sportpark De Dulmer was de plaats waar het moest gebeuren. De Top-3 van de competitie lag binnen handbereik. En dat moest kunnen. Victoria Boys had immers nog geen puntje in de competitie behaald.

De eerste helft begon teleurstellend. Alhoewel er prima werd gevoetbald, liep de aanval van Teuge steeds tegen 3 verdedigers aan. Victoria Boys peerde de bal naar voren waar 2 lange en aardige aanvallers liepen. Deze scoorde al snel de 0-1.

Tot groot plezier van de toeschouwers ging Teuge niet met de koppies omlaag voetballen, maar werd er hard gewerkt om de achterstand ongedaan te maken. Dit lukte dan ook met goed voetbal. Er werd goed opgelet achterin en het middenveld kreeg steeds betere aansluiting met de aanvallers. Hierdoor werd het 1-1. Een afgeslagen hoekshop werd in de kruising geschoten door Tijn. Verdient gelijk.

Voor rust kreeg Teuge nog meer kansen. De keeper hield een schot van Tygo net onder de lat uit de goal, maar op een solo van Stef (hij passeerde 3 man!) had de keeper geen antwoord: 2-1. En toen was het rust.

Na de rust bleef Teuge goed voetballen, maar kwam men niet tot scoren. Helaas deed Victoria Boys dit wel en werd er teleurstellend gelijkgespeeld: 2-2.

Goed gespeeld, maar de kansen zullen er toch écht in moeten om te winnen...

De penalties gingen goed. Teuge heeft er maar 2 gemist, de rest ging erin.