SP Teuge JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

28 september 2013 9:00

Aangezien Sportclub Teuge er nog steeds niet in geslaagd is om groene shirts te regelen voor de E6, moesten de jongens uit bij Robur opnieuw in het rood aantreden.

Teuge E6 nog zonder puntverlies tegen Robur et Velocitas E10 ook nog zonder puntverlies. Dit was ook duidelijk te zien in de wedstrijd. Het was spannend en het spel ging heen en weer.

In de eerste helft was Teuge E6 sterker en dat resulteerde na 10 minuten in een voorsprong. Victor nam een prima corner tot schrik van de verdediging. De bal ging via de verdediger en de keeper in de goal. Lucky, maar deze tellen ook.

De tweede helft zag er iets anders uit. Robur zette druk om de gelijkmaker te maken en dat kregen ze: 1-1. Na de gelijkmaker wilde Teuge aanzetten, maar de aanvallers kwamen er niet meer uit. Robur hield 3 man consequent achter voor een slot op de deur. De overige spelers konden niet voorkomen dat Robur 1 minuut voor tijd de 1-2 maakte.

Jammer, boys. Goed gespeeld en het was een spannende wedstrijd.

Tot overmaat van ramp werden ook de penalties verloren. Na de hele tijd voor te hebben gestaan werd op het einde toch met 4-5 verloren. Volgende keer beter!