Jordy ter Harkel (intikker)
60'

C-junioren zaterdag, C3, 5e klasse 12

20 april 2013 11:00

De vijfde competitiewedstrijd van deze voorjaarscompetitie werd eindelijk weer gewonnen door de jongens van de C3. In een draak van een wedstrijd werd met 3-1 gewonnen van de meiden van Victoria Boys C4.

Zowel de ouders van de tegenpartij als de supporters van ons eigen team konden we maar een ding concluderen... Wat een slechte pot voetbal. Alles en iedereen liep door elkaar, het was net F voetbal, alleen dan met "grote" kinderen op een groot veld.

Gelukkig maakte Rick een prima doelpunt in de 9e minuut en in de 4e minuut van de blessure tijd (volgens mij was de scheids z'n horloge kwijt) schoot Remco raak. Na rust scoorde Vicotria Boys een tegen doelpunt, want niet meer dan verdiend was. Na een uur spelen scoorde Jordy een leuk doelpunt.

Nu kunnen de jongens zich gaan opmaken voor Schalkhaar aankomende woensdagavond. Hopelijk zit er dan weer wat meer structuur en voetbal in!