Sponsors

WEBSHOP


                       Klik op bovenstaande afbeelding om naar de webshop te gaan!

De webshop biedt jou als lid van Sportclub Teuge de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Het gaat om items die je gebruikt voor bijvoorbeeld trainingen. De teamkleding (wedstrijdshirt, broek en kousen van het merk Hummel) wordt altijd vanuit de Sportclub geregeld via de kledingcommissie.

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door ons geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de webshop ook de mogelijkheid overige items te bestellen uit de voetbalcollectie, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

KORTING
Clubcollectie:
Op de clubcollectie van Sportclub Teuge krijgt elk lid 20% korting
Teamwearcollectie: 10% korting
Accessoires: 10% korting

BONUS SPORTCLUB TEUGE
De aankopen die je in de webshop doet, leveren daarnaast direct voordeel op voor Sportclub Teuge. Met iedere bestelling draag je bij aan de bonus die Sportclub Teuge van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de webshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor Sportclub Teuge.

LEVERING
Levering van je bestelling vindt plaats via Sport 2000 Buitink in Twello. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen (onder normale omstandigheden uiterlijk 2 dagen) bij Buitink in Twello ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd. 

Voor bestellingen onder de € 50 worden € 6 service kosten inrekening gebracht. Dit is voor de kosten die ontstaan omdat je bestelling wordt verstuurd vanuit het magazijn van Deventrade naar de sportspeciaalzaak. Voor bestellingen boven de € 50 vervallen deze kosten. 

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE WEBSHOP TE GAAN

Voor vragen over de webshop kun je contact opnemen met Sport 2000 Buitink.

Sport 2000 Buitink
Marktstraat 1
7391 DB Twello
0571-271388
info@buitink-sport.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!