Uitwedstrijd tegen Zwart Wit '63

13 september 2014 11:30

Zaterdag staat alweer het tweede competitieduel op het programma. In Harderwijk speelt Sportclub Teuge 1 tegen Zwart Wit '63. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

Zwart WIt '63 begon de competitie goed. Het wist in de laatste minuten van de wedstrijd Oene over de knie te krijgen en won door de late treffer met 0-1.

Waar Zwart Wit '63 laat in de wedstrijd won, liet Sportclub Teuge de 3 punten juist in de slotfase van de wedstrijd lopen. In de 88e minuut kwam Hulshorst op een gelukkige 1-1. Voor Sportclub Teuge voelde deze gelijkmaker als een verlies.

De groenwitten zullen in Harderwijk gebrand zijn op een goed vervolg van de competitie. De wijze waarop er gevoetbald wordt stemt tot optimisme en de ploeg is vol vertrouwen.

De wedstrijd in Harderwijk begint om 15:00 uur onder leiding van scheidsrechter H.J. van den Beld.

We begroeten u graag op sportpark Parkweg in Harderwijk.