Thuiswedstrijd tegen Elspeet

21 februari 2014 21:00

Zaterdag speelt Sportclub Teuge een thuiswedstrijd tegen Elspeet. Gezien de ranglijst, voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd.
Elspeet is de huidige nummer 11 met 15 punten uit 16 wedstrijden. Teuge heeft uit 15 gespeelde wedstrijden één punt minder verzameld.

Elspeet speelde vorige week een thuiswedstrijd tegen DSV'61. Al vroeg in de wedstrijd wist DSV op voorsprong te komen, maar vlak voor de rust wist Elspeet orde op zaken te stellen. In de tweede helft wisten beide ploegen geen noemenswaardige kansen meer te creëren. Voor Elspeet alweer het 9e gelijke spel.

Teuge verloor vorige week met 4-2 bij vv Zeewolde. Zeewolde begon de wedstrijd sterk en zette Teuge flink onder druk. Hierop had de groen-witte brigade geen
antwoord en Zeewolde kwam dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Door goed keeperswerk van Joost Veldwijk bleef het tot aan de rust hierbij.
In de tweede helft speelde Teuge een stuk agressiever en bleef het werken voor een resultaat, maar toch was het Zeewolde dat telkens toonde iets verder te
zijn. Na een vroege 2-0 van Zeewolde, scoorde Teuge direct de aansluitingstreffer via Erik Prins. De gelijkmaker bleef ondanks enkele mogelijkheden voor Teuge
uit en het was Zeewolde dat via een sterke combinatie door het centrum de 3-1 wist te maken. Waar velen dachten dat de wedstrijd gespeeld was, bleef Teuge hard
werken en scoorde een paar minuten voor tijd de 3-2. Teuge geloofde nog in een resultaat, maar kreeg de deksel op haar neus doordat een duidelijke overtreding
rond de middenlijn niet werd bestraft en Zeewolde de 4-2 maakte.

De eerdere ontmoeting tussen Elspeet en Sportclub Teuge eindigde eerder dit seizoen in een 2-2 gelijk spel. Teuge wist een enorm zwakke eerste helft, waarin
het op een 2-0 achterstand kwam, in de tweede helft te repareren. De doelpunten kwamen toen van Jordy Kamphorst en Erik Prins.

Zowel Teuge als Elspeet willen weg blijven van de degradatieplekken en daarvoor zijn het alleen de drie punten die tellen. Het belooft dan ook een spannende
wedstrijd te worden tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

Uw support is dan ook een welkome aanvulling. We zien u graag op ons sportpark!

De wedstrijd tussen Sportclub Teuge en Elspeet begint zaterdag om 15:00 uur op De Dulmer, onder leiding van scheidsrechter M. van Munster.