Sponsors

Damesvoetbal bij Sportclub Teuge

20 januari 2014 22:30


Ondanks een krappe selectie beginnen de Dames bij Sp. Teuge op 1 februari vol goede moed aan de voorjaarscompetitie. Tegenstanders hierin zijn Blauw Geel ’55, csv Apeldoorn, DZC ’68, Spero en vv Dieren.

Helaas bereiken ons de berichten dat personen aangeven dat Sportclub Teuge stopt met het dames voetbal.  Dit is absoluut niet waar!

We weten niet waarom personen deze berichten rondbazuinen, maar het geeft enorm veel onrust. Het is bekend dat door blessures en een zwangerschap het aantal dames niet echt ruim is, maar we hebben voor de winterstop diverse afspraken gemaakt en zaken in gang gezet voor het damesvoetbal bij Sportclub Teuge. Het is dan ook heel spijtig dat andere mensen ongefundeerde berichten verspreiden en daardoor inzet van diverse vrijwilligers, die het meisjes-/damesvoetbal bij Sportclub Teuge een warm hart toe dragen, dwarsbomen.

 

We hopen en verwachten dat deze “onjuist geïnformeerde” personen hun berichtgeving richting andere verenigingen rectificeren en zorgen dat de juiste feiten bij die verenigingen komen.

 

In plaats van negatieve  verhalen te verspreiden zou het beter zijn om de club te helpen en te kijken hoe we het aantal dames/meisjes ruimer krijgen. Kortom weet je een dame/meisje die wil voetballen en ons tijdelijk of op lange termijn wil helpen meld je dan aan op onderstaand mail adres.

 

Het aantal is krap, maar na de winterstop  gaan de Dames vol vertrouwen de competitie in.

 

Met vriendelijke groet,
Jacco Blumink

Bestuurslid Voetbalzaken

voetbal@sp-teuge.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!