Thuiswedstrijd tegen Zwart Wit '63

17 januari 2014 20:45

Sportclub Teuge hervat morgen de competitie met een thuiswedstrijd tegen Zwart Wit '63 uit Harderwijk.
Zwart Wit bezet momenteel de 7e plaats met 18 punten uit 13 wedstrijden. Teuge staat 10e met 13 punten uit 12 duels.

De laatste wedstrijd voor de winterstop speelde Zwart Wit een uitwedstrijd tegen DSV'61.  In die wedstrijd behaalden de zwartwitten een punt, waar niemand tegen het eind van de wedstrijd nog op rekende.
In de 92e minuut kon DSV'61 namelijk de wedstrijd in het slot gooien, doordat het een penalty mocht nemen bij een 2-1 voorsprong. De topscorer van DSV wist deze echter niet te benutten, en schoot de bal keihard tegen de paal.  In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Zwart Wit toch nog de 2-2 middels een schot die via de onderkant van de lat in het net belandde.

Sportclub Teuge speelde haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen Hatto Heim. In een uiteindelijk kort duel (de wedstrijd werd na 30 minuten gestaakt, i.v.m. de slechte gesteldheid van het veld), was Teuge de bovenliggende ploeg. Vanaf de start van de wedstrijd was Teuge fel en won het veel duels. Dit werd uiteindelijk beloond door een doelpunt van Kees Kievit. Na dit doelpunt pakte Teuge door en was het wachten op de 2-0, totdat de scheidsrechter tot verbazing van beide teams op zijn fluit blies en de wedstrijd staakte. De gladheid van het veld was een gevaar voor de spelers, was zijn commentaar. Helaas voor Teuge, dat goed in de wedstrijd zat.
Op 8 februari zal het restant van deze wedstrijd worden gespeeld.

Indien Zwart Wit wint, sluiten ze weer een beetje aan bij de top 5. Wint Teuge, dan neemt het afscheid van de onderste plekken en schaart het zich in de middenmoot van de 3e klasse B.

In Harderwijk verloor Sportclub Teuge met 3-0 van Zwart Wit '63. Zijn morgen de rollen omgedraaid?
Het is de vraag welke ploeg het best uit de winterstop komt..

We hopen u allen weer in groten getale te mogen begroeten.

De wedstrijd tussen Sportclub Teuge en Zwart Wit '63 begint zaterdag om 14:30 uur op ons sportpark De Dulmer. Scheidsrechter J.A.M. Everlo zal de wedstrijd leiden.