Teuge sluit 2013 af met thuiswedstrijd tegen Hatto Heim

13 december 2013 17:30

De laatste competitiewedstrijd van het jaar 2013 speelt Teuge thuis tegen Hatto Heim.
Hatto Heim bezet plaats vijf met 20 punten. Teuge bezet momenteel plaats negen met 13 punten.

Hatto Heim speelde vorige week in een thuiswedstrijd DSV'61 volledig van de mat. Zowel Voor als na de rust wist de ploeg van hoofdtrainer Edwin Kwakkel drie maal te scoren. Tegen het eind van de wedstrijd wist DSV'61 ook nog één doelpunt te scoren, maar die was slechts voor de eer en de statistieken.

Sportclub Teuge ging vorige week op bezoek bij VSCO'61 in Oosterwolde. Ondanks dat Teuge de wedstrijd vol vertrouwen begon, kwam de ploeg toch al snel op achterstand.
De lange spits van VSCO was deze middag een heuse plaag voor Sportclub Teuge. Met 4 doelpunten in de eerste helft weet hij de wedstrijd te beslissen.
In de tweede helft probeert Teuge nog iets terug te doen en weet het ook zeker een aantal grote kansen te creëren, maar het vizier stond niet op scherp deze middag.

Hatto Heim heeft de drie punten nodig om aansluiting te behouden met de top van de klasse. Teuge kan bij drie punten een gat slaan met de onderste ploegen van de klasse en steviger op plaats 9 komen te staan.

Vorig seizoen kwam Hatto Heim ook uit in de 3e klasse B en eindigde in de subtop op plaats 5. Tevens wist de ploeg de 3e periodetitel te bemachtigen, maar SKV bleek in de nacompetitie over twee wedstrijden te sterk.

De laatste ontmoeting tussen Sportclub Teuge en Hatto Heim in competitieverband was een onderling duel in de 2e klasse I op 10 april 2004. Toen was Teuge de betere en won het de wedstrijd met 5-2.

We verwachten morgen een wedstrijd tussen twee voetballende ploegen, die het jaar met een goed resultaat willen afsluiten.

Graag zien we u weer op Sportpark De Dulmer!

De wedstrijd tussen Sportclub Teuge en Hatto Heim begint zaterdag om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter M.A. Molenmaker.

Bekijk hier de wedstrijdstatistieken en de competitiestatistieken van beide ploegen.