15 november 2013 11:45

Komende zaterdag speelt Sportclub Teuge 1 een thuiswedstrijd tegen DSV'61 uit Doornspijk.
DSV'61 bezet de 4e plaats met 16 punten uit 8 wedstrijden.
Teuge bezet momenteel plaats 11 met 9 punten.

De wedstrijd tussen DSV'61 en SEH, die voor vorige week gepland stond, werd door een sterfgeval afgelast.
Twee weken geleden speelde DSV'61 een thuiswedstrijd tegen Oene. In een doelpuntrijk duel trok DSV uiteindelijk aan het langste eind en wist de wedstrijd met 5-3 in eigen voordeel te beslissen.

Teuge speelde vorige week wel. In en tegen Oene werd een teleurstellende eerste helft neergezet, waarin Oene met 10 man op een terechte 1-0 voorsprong kwam. Gelukkig stelden de groen-witten na rust orde op zaken en werd Oene volledig teruggedrongen. Van de vele goed opgezette aanvallen werden er drie daadwerkelijk omgezet in een doelpunt. Echter waren er in de tweede helft ook een aantal momenten van verslapping, waardoor Oene tot twee maal toe het aluminium wist te raken.

DSV kwam ook vorig seizoen uit in de 3e klasse B en eindigde met 31 punten uit 22 wedstrijden op de 6e plaats.
Momenteel is DSV bezig aan een goede serie. De laatste drie wedstrijden (tegen Hulshorst, 't Harde en Oene) werden allen gewonnen en de mannen uit Doornspijk zullen deze serie graag voort willen zetten.
Ook Teuge lijkt aan de beterende hand. Ook zij wisten de laatste twee wedstrijden te winnen en voetballend komt de ploeg er steeds beter uit.

We verwachten twee ploegen die hun positieve reeks voort willen zetten en die vol voor de winst zullen gaan.

Het eerste kan daarbij uw steun als supporter goed gebruiken en we hopen u dan ook weer te mogen begroeten!

De wedstrijd tussen Sportclub Teuge en DSV'61 begint zaterdag om 14:30 uur op Sportpark De Dulmer, onder leiding van scheidsrechter M. Brandenbarg.

Bekijk hier de wedstrijdstatistieken en de competitiestatistieken van beide ploegen.