5 oktober 2013 8:45

Teuge gaat zaterdag op bezoek bij Elspeet.
Elspeet staat met 5 punten uit 4 wedstrijden op de 8e plaats.
Teuge bezet momenteel plaats 12.

Vorige week verloor Elspeet voor het eerst dit seizoen. In Doornspijk verloren de zwart-witten met 1-0 van DSV'61. In de drie voorgaande wedstrijden werd gelijkgespeeld tegen Hulshorst (0-0) en Oene (2-2) en met 0-1 gewonnen van 't Harde.

Teuge behaalde vorige week haar tweede punt door thuis de koploper Zeewolde op 0-0 te houden. In de eerste helft wist Zeewolde nog een aantal kansen te creeren, maar in de tweede helft stond de organisatie prima en kon Zeewolde niet meer gevaarlijk worden. Jammer genoeg kon Teuge daar in aanvallend opzicht ook weinig tegenover stellen. Toch lijkt de weg naar boven gevonden. Elke week is vooruitgang zichtbaar.

De laatste ontmoeting tussen Teuge en Elspeet dateert van 11 december 2010. In een vriendschappelijke wedstrijd werd het destijds 1-1. Het Teugse doelpunt kwam van de voet van Jordy Kamphorst.

De historie wijst uit dat beide ploegen zich vaak goed aan elkaar kunnen meten. Elspeet zal na het verlies van vorige week de lijn naar boven terug willen vinden. Teuge is hard op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen en deze lijkt niet ver weg.
Al met al, alle ingredienten voor een spectaculaire wedstrijd zijn aanwezig.

Een extra stimulans van onze supporters is dan ook zeer welkom! We zien u graag in Elspeet!

De wedstrijd tussen Elspeet 1 en Sportclub Teuge 1 begint zaterdag om 15:00 uur op Sportpark Op de Heide in Elspeet, onder leiding van scheidsrechter M.J.A. Niels.

Bekijk hier de statistieken voor deze wedstrijd.