Teuge ontvangt koploper Zeewolde

27 september 2013 7:45

Zaterdag speelt het eerste een thuiswedstrijd tegen Zeewolde.
Zeewolde is met negen punten uit drie wedstrijden de enige ploeg uit de klasse zonder puntverlies.
Teuge staat op het moment op de 13e plaats.

Zeewolde wist vorige week met 3-2 te winnen van DSV'61. In de weken ervoor won de ploeg van trainer Gert Visscher ook al van 't Harde (2-1) en Oene (1-2). Door deze overwinningen is Zeewolde de trotse koploper van de 3e klasse B.

Teuge behaalde vorige week haar eerste punt door met 1-1 gelijk te spelen bij EFC'58. Na een uitstekend begin van de wedstrijd waarin Teuge al snel op een 0-1 voorsprong kwam, vergat de ploeg in het begin van de tweede helft verder afstand te nemen. In het vervolg van de tweede helft moest Teuge het aandringende EFC'58 toch langszij laten komen.

In het seizoen 2009/2010 kwamen Teuge en Zeewolde elkaar ook al tegen in de 3e klasse B. Destijds verloor Teuge thuis met 0-3 van Zeewolde.

Kan Zeewolde op de Dulmer haar ongeslagen status behouden of behaalt Teuge eindelijk de eerste driepunter van het seizoen?

We hopen weer op uw steun en zien u graag langs de lijn!

De wedstrijd tussen Sp. Teuge 1 en Zeewolde 1 begint zaterdag om 15:00 uur op sportpark De Dulmer, onder leiding van scheidsrechter R. Buijse.

Bekijk hier de statistieken voor deze wedstrijd.