Teuge 1 ontvangt Terschuurse Boys in eerste thuiswedstrijd

13 september 2013 12:00

Zaterdag om 15.00 uur trappen Teuge en Terschuurse Boys af in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Terschuurse Boys kwam ook vorig jaar al uit in de 3e klasse B en speelde lange tijd mee om het kampioenschap. Uiteindelijk eindigde de ploeg op de derde plaats, met 6 punten achterstand op BAS, de uiteindelijke kampioen van vorig seizoen. Vorige week speelde Terschuurse Boys thuis met 1-1 gelijk tegen DSV'61.

Teuge speelde vorige week een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft deed Teuge zeker niet onder voor Zwart Wit'63 en creeerde zelf de beste kansen, waarvan er zeker wel één in had gemoeten.
De tweede helft had Zwart Wit het betere van het spel en wist in een mooi opgezette aanval de 1-0 te scoren. Jammer genoeg viel de 2-0 vrijwel meteen na de 1-0, waardoor Teuge het geloof op een goed resultaat verloor.

Toch was in de eerste helft te zien dat Teuge de zaken steeds beter op de rit krijgt en het team steeds beter begint te draaien.

In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen zullen de mannen van Marcel Vink willen laten zien dat De Dulmer een onneembare vesting is. We verwachten weer een sterke tegenstander en kunnen u als 12e man goed gebruiken.

De wedstrijd begint om 15.00 uur op ons eigen sportpark onder leiding van scheidsrechter G.J. Westenbroek.