Teuge ontvangt Almen in laatste thuiswedstrijd

26 april 2013 16:00

Komende zaterdag speelt Teuge om 14.30 uur haar laatste thuiswedstrijd tegen Almen.

Almen vinden we terug op de 5e plaats van de ranglijst met 33 punten uit 20 duels en staat daarmee slechts 3 punten achter op DVV, dat de felbegeerde 2e plaats bezit.
De 2e plaats betekent namelijk rechtstreekse promotie.

Almen is in ieder geval al verzekerd van het spelen van nacompetitie. De ploeg uit Almen won vorige week de tweede periode door het beslissingsduel met Sportclub Haarlo met 4-0 te winnen. Deze stand stond al binnen een kwartier op het scorebord.
Alleen winst op Teuge kan Almen zaterdag nog in de strijd om de tweede plaats houden.

Sportclub Teuge was vorige week vrij. De week ervoor werd met 1-6 gewonnen van SVDW'75. Voor rust speelde Teuge slordig. De ploeg kwam snel op 0-1, maar vergat vervolgens het positiespel te spelen dat de ploeg dit jaar zo kenmerkt. SVDW kwam door een prachtig afstandschot op 1-1 en kreeg zelfs kansen op de 2-1.
Na de thee was Teuge oppermachtig en liep de ploeg gemakkelijk uit tot 1-6, waar de stand ook vele malen hoger uit had kunnen vallen.

Teuge heeft in de wedstrijd tegen Almen nog iets recht te zetten. In de uitwedstrijd leed Teuge namelijk haar eerste nederlaag van het seizoen. In de eerste helft was Teuge toen duidelijk de betere ploeg, maar wist slechts eenmaal te scoren. Na rust kwam Teuge snel op 0-2, maar toen Almen kort daarna op 1-2 kwam begon Teuge steeds slordiger te spelen. Door het harde werken van Almen viel in de laatste minuut de 2-2 en uiteindelijk kreeg Almen loon na werken door diep in de blessuretijd ook nog de 3-2 te scoren.

Traditiegetrouw is er na de laatste thuiswedstrijd een feest op de Sportclub. Ook dit jaar is er voor een spectaculair programma gezorgd. Het feest begint na de wedstrijd van het eerste en is om 21:00 uur afgelopen i.v.m. Peco Rock.

We hopen veel supporters langs de lijn te krijgen om ons 1e team naar de overwinning te begeleiden. Dus jongens, meisjes, papa's en mama's, leden en niet-leden, kom naar Teuge en maak er een mooi feest van.

De wedstrijd op het sportpark De Dulmer begint om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Nijmeijer.

Bekijk hier de statistieken voor deze wedstrijd.