Sponsors

Het eerste speelt cruciale wedstrijd bij DVO'71

2 maart 2012 13:00


Morgen speelt het eerste een cruciale wedstrijd om in de derde klasse te blijven. Er zal in Almelo worden aangetreden tegen DVO, de nummer laatst van de 3de klasse D. In de thuiswedstrijd werd er met 1-0 gewonnen, door een doelpunt van Erik Prins.

Na de wat ongelukkige nederlaag van vorige week tegen DES zal het team van Marcel Vink tegen DVO moeten winnen om nog enige zicht op handhaving te behouden. Met nog 8 wedstrijden te gaan moet er een achterstand van 4 punten moeten worden goed gemaakt. Het eerste heeft wel de beschikking over een vrij complete groep, hoewel de sterkhouders Jasper Oosterman en Gouke Bokma er beiden door een blessure niet bij zijn. Daar kwam donderdag nog het vervelende bericht bij dat keeper Gerben Logtenberg er waarschijnlijk voor langere tijd uit is met een hernia. Een MRI zal de ernst van de situatie moeten bepalen, maar de vooruitzichten zijn niet goed. Bart de Brouwer maakt daarentegen na zijn schorsing van afgelopen wedstrijd zijn rentree.

DVO heeft in de competitie tot nu toe 4 punten gepakt, door een overwinning op Blauw-Wit en een gelijkspel tegen DES.

De wedstrijd word gespeeld op het terrein van vv de Rietvogels in Almelo! We hopen u daar te mogen begroeten om het eerste in deze belangrijke wedstrijd te steunen.

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur (in tegenstelling tot wat elders vermeld staat!)

Bekijk hier de statistieken voor deze wedstrijd.
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!