Sponsors

Nieuwjaarsreceptie 2012 Sp. Teuge

12 januari 2012 12:00


Op 8 Januari werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Dit keer werd er voorafgaand aan het officiƫle gedeelte een wandelpuzzeltocht door de dorpskern van Teuge gehouden.

Diverse gezinnen gaven gehoor aan deze activiteit en trotseerden het gure januariweer. Peter Bouwmann had samen, met zijn vrouw, de mooiste slagzin gemaakt met de woorden die tijdens de tocht door Teuge genoteerd moesten worden.

 

Na deze gezellige activiteit werd de opening van het officiële gedeelte van nieuwjaarsreceptie gedaan door voorzitter Arne Pruijt.
De drukbezochte middag werd beëindigd met het huldigen van de jubilarissen. Van iedere jubilaris werd een compilatie van foto’s (elftal foto’s en oude KNVB pasje) getoond in het C1000-thema “Stars of Football Sp. Teuge”. De foto’s werden door oud, huidig en “misschien“ toekomstig voorzitters van Sp. Teuge voorzien van commentaar (lees anekdotes).

Nadien werden de jubilarissen voorzien van de versierselen die bij de duur van de lidmaatschappen behoren. Langs deze weg willen we alle jubilarissen feliciteren en bedanken voor de jarenlang clubliefde.

 Op de foto de gehuldigde jubilarissen:

Vlnr staand: Harald Agten (25jr lid ), Rob van Lohuijzen (40jr lid), Rudy Haverkamp(40jr lid), Rinze Schaafsma (40jr lid), Gerard Dijkstra (40jr lid) en Mieke van de Kant (40jr lid)

Vlnr zitten: Jaap van Oorspronk (50jr lid), Gerrit Weijenberg (50jr lid), Ben Kopmeiners (25jr lid) en Herman Steunenberg (25jr lid)

 

Op de foto ontbreken: Wim Buitenhuis (25jr lid), Gerard Regterschot (25jr lid) en Erwin van Oorspronk (25jr lid).

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!