Het eerste speelt thuis tegen Hulzense Boys

7 oktober 2011 9:45

Morgen om 15.00 speelt het eerste de thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys uit het gelijknamige Hulsen. Hulzense Boys staat momenteel op de 3de plek in de 3de klasse D en speelde vorig seizoen nog in de 2de klasse.

Hulzense Boys heeft na 5 wedstrijden 10 punten. Deze werden behaald door overwinningen tegen DES, DVO en Blauw Wit. Deze laatste wedstrijd werd gewonnen door in de blessuretijd van de tweede helft nog 2 keer te scoren. Daarnaast werd er gelijk gespeeld tegen Voorwaarts V. en verloren van Hellendoorn.

Het eerste van Teuge zal proberen de lijn van de oefenwedstrijd tegen Epse door te zetten. Deze doordeweekse wedstrijd werd met 3-0 gewonnen. Helaas konden er wel weer twee blessuregevallen aan de lijst worden toegevoegd. Berend en Joris haakten in de rust af en zijn niet voldoende herstelt voor aanstaande zaterdag. Daarnaast zijn ook Jasper, Thomas, Chris en Frank nog niet fit genoeg. Niels Jansen is daarentegen wel weer aangehaakt bij de groep.

Na afloop van de wedstrijd is er de jaarlijkse sponsoravond en we hopen dan ook dat er morgen de nodige supporters langs de lijn van Sportpark de Dulmer te begroeten zijn.