Sponsors

Trainingen senioren donderdagavond

18 september 2011 12:00


Door de regenachtige periode van de laatste tijd is het reeds in september voorgekomen dat er niet op veld 3 getraind kan worden. Dit heeft ook veel invloed m.b.t. de veldbezetting op donderdagavond wanneer alle senioren elftallen (selectie en lagere elftallen) tegelijk op het veld staan.

Met de complete selectie en een vaak goede opkomst van de lagere elftallen is 1 veld te klein om voor iedereen normaal te kunnen gaan trainen. Om irritaties te voorkomen is duidelijkheid en een kleine aanpassing het beste om iedereen normaal te kunnen laten trainen.

 

Om 17:00 uur wordt bepaald of er wel of niet op veld 3 getraind kan worden. Dit zal dan op de site van Sp. Teuge vermeld gaan worden. Het 2e elftal zal dan zijn training starten om 19:15 uur. Deze zullen dan doortrainen tot 20:45, waarna de lagere elftallen in ieder geval van een half veld gebruik kunnen maken. Het 1e Elftal stopt om 21:00 uur, waarna als het eventueel nodig is de lagere elftallen van het gehele trainingsveld gebruik kunnen maken.

 

Iedereen bij Sp. Teuge heeft recht om te trainen. Alleen een aantal keren per jaar zal deze situatie voorkomen. Met deze duidelijkheid gaan wij ervan uit dat iedereen elkaars training respecteert. Wij voetballen allemaal bij Sp. Teuge en wij moeten met elkaar voor een mooi seizoen zorgen. Ook op de trainingsavonden.

 

Commissie Voetbal.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!