Sponsors

Geen scheidsrechter? ………….. Geen wedstrijd!

9 september 2011 13:15


Voor veel voetbalverenigingen is het tijdens de competitie elke week weer een worsteling bij wedstrijden scheidsrechters te kunnen aanstellen. Omdat een wedstrijd niet zonder scheidsrechter gespeeld kan worden, is dat een groot probleem. De Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn en omstreken (S.A.O.) wil helpen dit probleem op te lossen door officiële KNVB-scheidsrechterscursussen te organiseren.

Bij voldoende belangstelling, d.w.z. minimaal 14 cursisten, wordt op 26 september bij de S.A.O. een Basisopleiding Scheidsrechter Veldvoetbal (BOS) gestart. Rekening houdend met vakanties kan deze dan medio november worden afgerond.

 

Basisopleiding Scheidsrechter Veldvoetbal (BOS veld)

o Opleiding voor diegenen die gemotiveerd zijn om wedstrijden te leiden in het veldvoetbal. De deelnemers (16 jaar en ouder) worden opgeleid tot KNVB- en/of verenigingsscheidsrechter. Deze scheidsrechtersopleiding gaat uit van de praktijk. Op het veld wordt geoefend in het leiding geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels daarbij.

Duur van de cursus: 7 x 3 uur

 

Interesse? Meld u dan aan bij één van de leden van onze scheidsrechterscommissie, Gerard Pannekoek, Bennie Klunder of Arie Schimmel.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!