Trainer / leider 2e elftal - Sportclub Teuge

Sponsors

Trainer / leider 2e elftal

23 augustus 2011 13:00


We zijn verheugd te mogen melden dat Marco Buitenhuis ook dit jaar wederom de training en coaching van het 2e elftal van Teuge op zich wil nemen. Tevens heeft leider Sjaak Moree te kennen gegeven nog een jaar door te gaan. De plezierige samenwerking met Marco heeft hem doen besluiten om er nog een jaar aan vast te knopen.

Marco is in onze ogen de perfecte trainer voor deze jonge leergierige groep. Marco kan met zijn capaciteiten, deze groep zowel op technisch als tactisch gebied naar een hoger niveau brengen, zodat de spelers in de toekomst eventueel aansluiting kunnen krijgen bij het 1e elftal.


Het afgelopen seizoen werd afgesloten met een promotie naar de 3e klasse. We hopen dat Marco en Sjaak, tezamen met de spelersgroep, dit seizoen deze lijn kan doorzetten en een mooie klassering in de 3e klasse kan bewerkstelligen. We wensen beide heren hier veel succes bij.Met Marco en Sjaak erbij hebben we de bezetting bij de senioren op sterkte en hopen op een mooi voetbalseizoen met sportieve uitdagingen.Voetbalcommissie Senioren Sp. Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!