Is sportverzorging iets voor jou en wil jij opgeleid worden tot sportverzorger? - Sportclub Teuge

Sponsors

Is sportverzorging iets voor jou en wil jij opgeleid worden tot sportverzorger?

24 mei 2023 19:30


Wil je even mijn enkel tapen, wil je even mijn kuit masseren, heb je een coolpack voor mij? Dit zijn zo maar een paar vragen die een verzorger van Teuge op de club krijgt.
Sportverzorging is een belangrijk onderdeel geworden van de club en voor veel mensen normaal dat het er is. Echter is het helemaal niet vanzelfsprekend dat er altijd verzorging is.

Sp. Teuge heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Meer spelers betekent helaas meer blessures en dus vaker de vragen uit de openingszin. Maar Sp. Teuge ontbreekt het op dit moment aan een  sportverzorger om die vragen te beantwoorden. Sp. Teuge is daarom op zoek naar verzorgers en is bereid hierin te investeren.

Ben jij iemand die sportverzorging leuk vindt, dan is er de mogelijkheid om via de club een opleiding te volgen. Vind je Sportmassage, EHBO en of BHV interessant, of zit je in een aansluitende opleiding op dit moment dan komen we graag met jou in gesprek om met elkaar de mogelijkheden te bespreken. Graag zien wij dan jouw mail via voetbal@sp-teuge.nl.

Of weet je iemand in je omgeving die sportverzorging kan en wil doen dan horen wij dit natuurlijk ook graag via bovenstaand email adres.

Bestuur Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!