Kennismaken met onze sponsors: Hairstyling Silvy - Sportclub Teuge

Sponsors

Kennismaken met onze sponsors: Hairstyling Silvy

12 maart 2023 10:30


Op de reclameborden langs het veld, op de kleedkamers en op de clubkleding… overal kom je de sponsors van Sportclub Teuge tegen. Maar wie zitten er achter deze namen en waarom sponsoren ze onze club? We doen komend jaar regelmatig een rondje langs de velden en vragen aan de sponsors om zich voor te stellen. Deze keer maken we kennis met: Silvia Haverkamp van Hairstyling Silvy.

Stel jezelf en je bedrijf eens voor?

Mijn naam is Silvia Haverkamp. Ik ben getrouwd met Carl Haverkamp en samen hebben we drie kinderen. Sinds 1995, al 28 jaar, zit Hairstyling Silvy op winkelcentrum het Gildehof in de Maten in Apeldoorn. Het is een kapsalon voor het hele gezin. Er werken 8 medewerksters, 6 hairstylistes en 2 junior-stylistes.

Waarom ben je sponsor geworden?

Mijn schoonvader Jo Haverkamp is heel lang geleden begonnen met de sponsoring van Sp Teuge en mijn man Carl en zijn broers hebben dit altijd voortgezet. Zodoende ben ik er ook ingerold. Ik sponsor dit jaar voor het eerst.

Wat heb je met Teuge?

Onze kinderen hebben alle drie in Teuge op school gezeten en onze zoons en mijn man voetballen hier bij Sportclub Teuge.

Op welke manier sponsor je en waar kunnen we dit op de club zien?

Als één van de drie hoofdsponsors, sponsor ik een bord bij de hoofdingang en langs het veld. En samen met de andere hoofdsponoren sponsor ik de kleding van het eerste en tweede team van de selectie. 

Heb je nog tips voor de leden van Sportclub Teuge?

De club kan niet zonder vrijwilligers en sponsoren. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, op wat voor manier dan ook, komt dat de club ten goede.

Wat wil je zelf nog kwijt?

Ik heb veel waardering voor alle vrijwilligers!

Wil je ook onze sportclub sponsoren? Op onze website vind je er meer informatie over: https://www.sp-teuge.nl/351/sponsormogelijkheden/. Daar staan ook de contactgegevens van de sponsorcommissie.

sponsor_Hairstyling_Silvy.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!