Voorster Derby - Sportclub Teuge

Sponsors

Voorster Derby

18 januari 2023 13:30


Zaterdag 28 januari is het tijd voor de enige echte Voorster derby! Sportclub Teuge ontvangt het voorheen op zondag spelende SV Twello. Dit is tevens de eerste keer ooit dat deze ploegen elkaar competitief tegen komen!

Sportclub Teuge, de huidige nummer 5 van de 3e klasse E, heeft een goede eerste seizoenshelft achter de rug en wil deze in de tweede seizoenshelft graag doorzetten! Eerst uit bij Eerbeekse Boys, om het vervolgens op te nemen in de enige echte derby van de Gemeente Voorst tegen SV Twello, dat momenteel plek 2 van de ranglijst bezet. Een 6 puntenwedstrijd, als Teuge wint sluit het aan bij de top van de competitie, bij verlies zal het in de middelste regionen blijven.

De aanvangstijd van de wedstrijd van 28 januari is van 15:00 naar 17:00 verplaatst, zodat de op zaterdag werkende mensen, maar ook andere senioren en jeugdteams van beide clubs langs de lijn, hun club kunnen aanmoedigen!
Na afloop van de wedstrijd is er een Feest in de kantine, waarbij je onder genot van een drankje, kan losgaan op de muziek van de DJ en kan meezingen op de nummers van de zanger tot in de late uurtjes!

Een mooie dag om naar uit te kijken. We zien u graag langs de lijn en na afloop in de kantine! De wedstrijd start om 17:00 op ons eigen Sportpark de Dulmer.

Teuge_vs_Twello.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!