Feestelijke nieuwjaarsreceptie Sportclub Teuge - Sportclub Teuge

Sponsors

Feestelijke nieuwjaarsreceptie Sportclub Teuge

11 januari 2023 14:00


“Met frisse energie knallen we het nieuwe jaar in! Het bestuur van Sportclub Teuge wenst iedereen een sportief en voorspoedig nieuwjaar”. Zo opende voorzitter Hans Droog de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari. Veel clubleden brachten elkaar de beste wensen over en genoten met een hapje en een drankje in de volle kantine van de sportclub. Ook zijn jubilarissen gehuldigd, is de Clubman/-vrouw van het jaar bekendgemaakt en was er veel aandacht voor alle vrijwilligers. Het vinden en binden van vrijwilligers is één van de doelen van het bestuur voor 2023.

Nieuwe dorpshuis beheerders

Ook was er nieuws over de nieuwe beheerders van het dorpshuis. Per 1 januari hebben Inge Veldhuis en Melanie Wijnveen het stokje overgenomen van Anneke van Eikenhorst. Inge en Melanie zijn nu het aanspreekpunt voor dorpshuis Op den Toega.

Huldiging jubilarissen

Met op de achtergrond een mooie persoonlijke fotopresentatie van de jubilerende clubleden, zijn de jubilarissen persoonlijk in het zonnetje gezet. Iedereen kreeg een bos bloemen en een geschenk. 

25 jaar lid zijn: Remco Haverkamp, Erik Hendriks, Bas Berenschot, Jordy Kamphorst, Mathijs Diks, Pascal Schipper, Gerwin Hemeltjen en Michel de Haan.
25_jaar.jpg

40 jaar lid: Wilco Mulder, Ben Klunder, Paul Luesink, Harry Bonekamp, Bert Postma en Henri Wilbrink.
40_jaar.jpg

50 jaar lid: Ben Roeterd.
50_jaar.jpg

60 jaar lid: Joop Weijenberg.
60_jaar.jpg

Clubman/-vrouw van het jaar

Heel veel vrijwilligers komen in aanmerking voor deze onderscheiding. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is bekendgemaakt dat Edwin Buijs de nieuwe Clubman van het jaar is. De voorzitter typeerde hem: “zijn betrokkenheid is groot, hij geeft gevraagd en ongevraagd commentaar, is aanspreekpunt voor veel ouders, is de spil van de kledingcommissie, altijd op zoek naar nieuwe leden en gaat vaak op zondag even langs de club om te checken of alles oké is.” De nieuwe Clubman was verrast en vereerd: “Ik vind het vanzelfsprekend dat als je kind gaat voetballen, je actief wordt voor de vereniging. Voor mij is het vooral belangrijk om het sámen te doen. Je geeft wat en krijgt er ontzettend veel voor terug.” Meteen doet hij een oproep aan iedereen: “Het is prachtig om dit met z’n allen te doen. Kijk vooral in je eigen netwerk wie je kunt overtuigen om te helpen bij deze mooie vereniging!” 
clubman.jpg

Vrijwilligers

De vrijwilligers vormen de ruggengraat van de vereniging. Zonder vrijwilligers zijn er geen activiteiten bij de club. Het gaat om het beleven van sport en het aangaan van sociale contacten. Voorzitter Hans Droog sprak de wens uit dat we hier allemaal een bijdrage aan leveren: “De betrokkenheid van vrijwilligers is groot. We hebben nog steeds een aantal vacatures bij de club. Het bestuur voelt zich gedwongen om keuzes te maken wat wel en niet kan. Denk na: wat kan ik doen om bij te dragen aan het levendig houden van de club? Bijvoorbeeld bij het tweejaarlijks onderhoud, of bij het helpen schilderen. Vele handen maken licht werk. Het bestuur wil zich in 2023 richten op het vinden en binden van vrijwilligers. Ze doen ertoe en ze worden gewaardeerd! Ik wil in contact komen met vrijwilligers. Meld je bij het bestuur, zodat we een actueel overzicht van vrijwilligers hebben.”

Contributieverhoging 

Eens per 5 jaar wordt de contributie verhoogd en dat is afgelopen jaar ook gebeurd. Het bestuur kan zich voorstellen dat door deze verhoging er leden in de financiële problemen komen. Neemt u in dat geval contact op met het bestuur zodat er gekeken kan worden naar een oplossing.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!