Sponsors

Nieuwe talenten bij Sp. Teuge

31 oktober 2022 18:15


Vrijdagavond 21 oktober stonden de deuren weer open om nieuwe spelbegeleiders / pupillenscheidsrechters te informeren hoe en wat ze moeten doen tijdens de wedstrijden.

Vooraf hadden 8 jongens, helaas geen meiden (die moesten trainen), zich opgegeven om de avond te volgen. Ook vanuit de begeleiding van jeugdteams waren er geïnteresseerden gekomen, net als een oude bekende voormalig scheidsrechter en -begeleider die vanuit Zutphen was afgereisd.

Scheidsrechters_221030.png

Aan de hand van beelden en nog een papieren versie werden diverse situaties bekeken en besproken. Waar moet je op letten, waarbij kun je spelers helpen bij het in dribbelen, hoe houdt je afstand en hoelang duurt een wedstrijd. Heel veel informatie natuurlijk, maar het werd door iedereen goed opgepakt. Justin (KNVB) en Bram (docent) waren duidelijk in de uitleg, konden alle vragen beantwoorden en waren enthousiast dat er zoveel vragen waren.

Nadat alle regels, tijden, tips en tricks besproken waren, was er nog een kleine quiz waarna de spelbegeleiders /pupillenscheidsrechters vrolijk fluitend op de nieuwe fluit nog even getest hebben wie het hardst kan blazen (was in heel Teuge te horen). Op de foto 7 van de nieuwe toppers, helaas ontbreekt op de foto Joël in verband met een andere afspraak.

Scheidsrechters_221030-1.png

Thijmen, Mike, Nick, Luuk, Nigel, Tjalle, Kris en Lex

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!