Sponsors

Emondt-KMI sponsort onze nieuwe wedstrijdballen!

20 oktober 2022 19:00


Emondt KMI en Sp. Teuge gaan samen op de groene tour!
Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor de scheidsrechterscommissie van sportclub Teuge. Namens de commissie mocht Marcel Heimgartner 5 nieuwe wedstrijdballen in ontvangst nemen van Emondt KMI. Als commissie zijn we hier erg blij mee en willen we vanaf hier de firma Emondt KMI enorm bedanken. Maar wie is Emondt KMI?

Emondt KMI fresh food in interiors

EMONDT KMI Fresh Food Interiors is de grootste specialist op het gebied van winkelinrichting voor de vers branche in Nederland. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd: ontwerp & design, productie, koeltechniek, montage en onderhoud & service. Met meer dan 150 medewerkers zijn wij in alle mogelijke verkoopconcepten en koeltechnische disciplines gespecialiseerd en zorgen wij ervoor dat elke klant de beste verkoop bevorderende winkelconcepten met duurzame koeloplossingen kan verwachten.

Naast complete all-in winkelinterieurs en koeltechnische meubelen ontwerpen we ook alle benodigde meubels als kassameubels, doorverkoop meubels, ZB meubels en inrichting van de inpak en bestelruimtes. Naast koeltoonbanken leveren wij koel/vriescellen, onderkoelingen, wandshow meubelen, koelwerkbanken en kunnen we uw winkel- en productieruimte van klimaatbeheersing voorzien.

Elk winkelinterieur wordt samengesteld uit duurzame materialen en hoogwaardige koeltechniek, zodat ons ontwerp uw winkel tot een succesformule met eigen identiteit maakt.

Emondt.pngEmondt1.pngIn het kader van duurzaamheid is gekozen voor de Derby star planet aps

Derbystar maakt mogelijk om te voetballen met een duurzame wedstrijdbal! Ontdek snel de Planet APS! Voor deze handgestikte bal zijn er maar liefst 11 PET-flessen gerecycled. De buitenkant van de bal is gemaakt van Japans PU. Hiervan is 45 % van gerecycled PET-flessen. De onderlaag is gemaakt van polyester waarvan 80% afkomstig is van gerecyclede PET-flessen. De onderlaag van de bal is gelamineerd met natuurlatex van rubberbomen, dit zorgt

voor voldoende stabiliteit en goede springeigenschappen. De special “Null-Flügel-Blase” van de bal zorgt ervoor dat deze ten alle tijden zijn ronde vorm behoudt. Deze is gemaakt van natuurlijk latex. Natuurlijk doet de kwaliteit van deze duurzame bal niet onder voor de ballen die je kent van Derbystar en heeft ook deze bal uitstekende vluchteigenschappen. Duurzaam voetballen was nog nooit zo makkelijk.

Bal5.png

NAMENS SP TEUGE BEDANKT!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!