Spelers uit 2005: haal nu je spelregelbewijs! - Sportclub Teuge

Sponsors

Spelers uit 2005: haal nu je spelregelbewijs!

23 juli 2022 11:30


Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2005 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2022/’23 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het spelregelbewijs kunnen jeugdleden behalen door de toets te doen op www.Voetbalmasterz.nl.

De volgende spelers moeten het spelregelbewijs nog halen:

 

Alle betreffende jeugdspelers hebben een brief met activatiegegevens ontvangen voor een account op www.voetbalmasterz.nl. Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken.

Let op! Het mailadres dat je gebruikt dient het mailadres te zijn dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Als je het e-mailadres wil aanpassen, stuur dan even een mailtje naar rene.slijkhuis@planet.nl

Over het spelregelbewijs

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren verplicht het spelregelbewijs te halen. Dat spelregelbewijs kunnen zij halen op www.Voetbalmasterz.nl. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Meer informatie:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/52483/spelregelbewijs-seizoen-2022%E2%80%9923-haal-het-nu

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!