Sponsors

Seizoensopening 2022-2023

11 juli 2022 21:45


Vrijdag 1 juli was de seizoensopening voor jeugdteams JO8 t/m JO15. De ouders waren nog maar nauwelijks hersteld van het jaarlijkse potje ouders vs kinderen of zij werden alweer verwacht bij de presentatie in het Dorpshuis over het nieuwe seizoen. Een bewuste keuze van de technische jeugdcommissie (tjc); voor de zomer afspraken maken, zodat er in augustus direct gestart kan worden met de voorbereidingen.

Na een welkom aan alle ouders ging Hans Droog in gesprek met Gerben van der Wal en Sjors Wolters over de jaarlijkse teamindeling-puzzel van de tjc. De tjc start al in januari/februari met een eerste verdeling op basis van het aantal jeugdleden. Daarna volgen gesprekken met trainers, leiders en jeugd coördinatoren en uiteindelijk ligt er dan in het voorjaar een voorlopige indeling. Maar last minute in- en uitschrijvingen en gewijzigde inzichten van de KNVB zorgen ervoor dat er soms tot begin juli nog geschoven moet worden. 

Voor komend seizoen zijn de teamindelingen inmiddels bekend en voor een groot deel ook voorzien van een trainer. Helaas heeft de zoektocht (die overigens ook al begin van het jaar is gestart) naar een trainer voor JO16-1, JO17-1 en JO19-2 nog geen resultaat opgeleverd. Ken je een geschikte kandidaat? Laat het ons vooral weten! 

Hella en Johan Neuteboom Spijker gaven de ouders een kijkje in de keuken van het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechterscommissie. Geweldig dat zij dit met een vaste groep vrijwilligers allemaal zo goed op orde hebben! Iedere zaterdagochtend weer. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Want er wordt veel werk voor verricht achter de schermen.

En dat geldt ook voor alle andere vrijwilligers van Sportclub Teuge. Daarom werden de aanwezigen door Sonja Dijkman gevraagd om een ouderbijdrage. Een vrijwilligerstaak, groot of klein, voor een korte of langere periode. De ouders van JO11, JO12 en JO13 gaan komend seizoen een aantal zaterdagochtenden kantinedienst draaien. En ook veel andere ouders meldden zich na afloop aan als vrijwilligers.

Wil je alles nog eens teruglezen? Via deze link (pdf) is de presentatie van de seizoensopening te vinden.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en zien jullie in augustus graag in goede gezondheid weer terug!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!