Sponsors

Teamindeling senioren seizoen 2022-2023

6 juli 2022 18:30


In navolging van de indeling voor de jeugd is de indeling voor de senioren ook bekend. Belangrijkste verandering is dat Sportclub Teuge één senioren elftal minder heeft kunnen samenstellen.

Afgelopen seizoen speelde Sportclub Teuge met 6 senioren heren-elftallen, maar gedurende het afgelopen seizoen werd het steeds een grotere puzzel om elke zaterdag 6 volledige elftallen aan de aftrap te laten verschijnen. Na een inventarisatie aan het einde van het seizoen is de seniorencommissie tot de conclusie gekomen dat voor komend seizoen 6 senioren heren-elftallen niet haalbaar zal zijn. Om deze reden is besloten om Teuge 3 en Teuge 4 samen te voegen tot Teuge 4 welke in de res. 6e klassen zullen gaan voetballen. Hierdoor wordt het op papier een ruim elftal, maar een seizoen als vorig seizoen is minder wenselijk.

Het dames elftal is op dit moment aan de krappe kant qua aantal speelsters. De zoektocht naar nieuwe speelsters is nog in volle gang en als club hebben wij goede hoop dat bij aanvang er een volwaardig elftal zal staan.

In de bijlagen(pdf) hieronder kunt u de diverse elftallen bekijken.

Selectie

Dames

Overige senioren


Mochten er vragen zijn omtrent de indeling, dan kunt u dit mailen naar voetbal@sp-teuge.nl

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zie iedereen graag weer op het veld in augustus.

Senioren- en damescommissie Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!