Pupillenkamp 2022 ! - Sportclub Teuge

Sponsors

Pupillenkamp 2022 !

26 juni 2022 13:00


Op zaterdag 18 juni 2022 was het dan eindelijk zover! Na twee jaar onderbreking was er dan eindelijk weer een pupillenkamp voor de jeugd. Rond een uur of half 10 kwamen de eerste kinderen het sportcomplex de Dulmer op gewandeld. Bepakt en bezakt met tassen, luchtbedden en stiekem onderin de tas een knuffel verstopt.

Na de inschrijving en het inrichten van de slaapplekken heette Erik Blumink alle pupillen een hartelijk welkom en gaf hij uitleg over het programma. Waarna alle kinderen in groepen een spellencircuit gingen afleggen. Gelukkig waren er dit jaar een hoop ouders bereid om te helpen in de begeleiding van de groepen. Hiervoor alsnog onze hartelijke dank!

PK_2022_1.jpg

De kinderen gingen enthousiast het spellencircuit over, al moesten er in verband met de warmte wel wat extra drink rondes worden ingelast.

Tussen de middag werd er een lekker patatje gegeten. En we kunnen zeggen dat er stevige trek was. Er was niet tegenaan te bakken!

PK_2022_2.jpg

Nadat alle buiken dan toch gevuld waren, konden we weer verder gaan met de spellenronden. Dit bestond onder andere uit twee opblaas stormbanen, een buikschuifbaan een pannaveld en natuurlijk de traditionele spelletjes.

Rond een uur of vier waren alle teams klaar met de spelrondes en was er even vrije tijd. Dit gaf de kampleiding de tijd om de bbq aan te steken en zich klaar te maken voor het bakken van heel veel hamburgers en worstjes. En ook hier hebben de kinderen vervolgens lekker van genoten. Een aantal moeders zorgde daarbij voor de nodige vitamines.

PK_2022_3.jpg

Vervolgens werd er een ronde door Teuge gelopen, met de bal. Doel was om de bal in zo min mogelijk schoten het parcours over te krijgen.Na al deze bezigheden waren de kinderen toch al wat moe. Samen werd er later gekeken naar de training van de Formule 1. Uiteindelijk gingen de kinderen in groepjes op leeftijd naar bed. Naar ik heb begrepen hebben met name de oudere pupillen nog lang de ogen open gehouden.

Zondag stond in het teken van opruimen. De tenten en alle tassen en andere spullen moesten weer worden opgeruimd. Daarnaast konden de kinderen zich nog uitleven op de stormbaan en natuurlijk met de ballen op het veld. Tussen de middag werd er nog even lekker gelunched in de kantine, gevolgd door een autoritje naar Twello, waar lekker werd gezwommen.

PK_2022_4.jpg

Uiteindelijk was iedereen zondag rond een uur of half vijf weer terug op de vereniging, om daar in de armen van de wachtende ouders te vallen. Moe, maar met een mooie en leuke ervaring werd vervolgens huiswaarts gegaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!