Sponsors

Met passen en meten toch geslaagd!

18 juni 2022 14:00


Na een moeizame start in het najaar van 2021 is het voor een aantal scheidsrechters toch gelukt om deel te nemen aan de cursus verenigingsscheidsrechter. Met een 15-tal cursisten van diverse verenigingen werd de aftrap gegeven, zij het deze keer online omdat er een te grote groep was voor een te kleine ruimte: toen gold namelijk nog de 1,5 meter regel!

Door alle maatregelen die elke keer aangepast werden duurde de cursus ook veel langer maar toch werden de avonden gepland en de cursuswedstrijden gefloten bij de club. Voor de laatste avond van de cursus staat altijd de spelregelkennisquiz op het programma en bij voldoende punten heb je de KNVB-badge binnen. Helaas voor Marc Bierlaagh werd de avond op het laatste moment verschoven waardoor Marc er niet bij kon zijn, dus ook nog geen badge heeft gekregen. Marc zal zijn avond nog inhalen zodat hij ook zijn badge krijgt.

Op de foto wel de 2 mannen van Teuge die het wel hebben geflikt. Thijs Krijger en Thijs Luesink! Veel plezier met het fluiten van jullie wedstrijden bij SP Teuge en van harte gefeliciteerd!

IMG-20220609-WA0000.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!