Sp. Teuge heeft de selectie voor volgend seizoen rond - Sportclub Teuge

Sponsors

Sp. Teuge heeft de selectie voor volgend seizoen rond

10 juni 2022 18:45


Sportclub Teuge heeft de selectie voor volgend seizoen rond door het aantrekken van 5 nieuwe spelers; Stephan Hofma (verdediger), Ryan Karrenbelt (verdediger / middenvelder), Niels Verschuur (middenvelder), Daan van der Ven (spits) en Sam Luijkx (doelman). Hiermee is de doelstelling bereikt om in elke linie versterking te halen.

De samenstelling van de nieuwe selectie gebeurde onder leiding van hoofdtrainer Hans uit den Bogaard en Erik Prins van de Technische Commissie. Al eerder stelden we Stephan, Ryan en Niels aan je voor. Maak hieronder kennis met Sam en Daan:

Sam:

“Mijn naam is Sam Luijkx, 24 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. In mijn jeugd speelde ik bij Robur, waar ik alle selectie elftallen heb doorlopen en op mijn 16e mijn debuut mocht maken. Na de jeugd maakte ik de overstap naar SV Vaassen, waar ik 4 seizoenen als eerste doelman onder de lat stond. Hierna speelde ik bij RODHA Raalte, waar ik mijzelf als keeper verder kon ontwikkelen en met het team promoveerde naar de Hoofdklasse. Met de overstap naar Teuge hoop ik weer lekker veel te kunnen spelen, onder andere met Daan natuurlijk die ik nog ken van mijn tijd bij Robur. De gesprekken met trainer en staf gaven voor mij de doorslag en ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen bij deze gezellige vereniging.

sam001.png

Daan:

““Mijn naam is Daan van der Ven en ik ben 24 jaar oud. Ik heb mijn hele jeugd bij Robur gevoetbald en hier ook alle selectieteams doorlopen. De afgelopen 5 jaar was ik een vaste waarde in het eerste elftal van Robur. In deze seizoenen heb ik mij verder kunnen ontwikkelen als aanvaller en dit resulteerde dit seizoen in 14 competitiedoelpunten. Ik heb zin om bij Teuge te komen voetballen omdat de vereniging mij aanspreekt en ik hier de mogelijkheid heb om samen met Sam en Stephan te voetballen. Bovendien zie ik veel potentie in het plan wat er ligt om Teuge een stabiele derde klasse te laten worden. Ik zie veel mogelijkheden om hierin een belangrijke rol te spelen."
daan002.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!