Teuge speelt de laatste thuiswedstrijd tegen DVOV - Sportclub Teuge

Sponsors

Teuge speelt de laatste thuiswedstrijd tegen DVOV

26 mei 2022 19:30


Zaterdag staat alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Tegenstander is DVOV staat twee plekken boven Sportclub Teuge met twee punten meer, waar bij een overwinning zelfs plek 5 in zicht komt.

Voor Sportclub Teuge is het tot nu toe een mooi seizoen geweest. Waar 2 maanden geleden nog tegen degradatie gevoetbald werd, kan er in de laatste 2 wedstrijden omhoog gekeken worden naar plek 5.  Daarbij doet Sportclub Teuge in de 3e periode ook nog mee om de koppositie.

De stijgende lijn is op 22 maart ingezet. Sinds die datum heeft Sportclub Teuge slechts twee keer verloren. Mooi om te zien dat hoofdtrainer Hans uit de Bogaard de puzzelstukjes heeft gelegd, wat uiteindelijk leidt tot een mooi slot van deze competitie.

In deze competitie is tot aan zaterdag nog niets beslist op alle vlakken. 2 ploegen strijden om lijfsbehoud door directe degradatie te ontlopen. 3 ploegen strijden om de nacompetitie te ontlopen en vv Dieren en FC Zutphen gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden. En daarbij strijden nog 3 ploegen om de 3e periode, waaronder ook Sportclub Teuge.

Kortom een mooie voetbaldag waar alles, of nog helemaal niets beslist gaat worden. Graag zien wij u langs de lijn bij deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!