Sportclub Teuge thuis tegen oude bekende vv Oeken - Sportclub Teuge

Sponsors

Sportclub Teuge thuis tegen oude bekende vv Oeken

14 mei 2022 9:30


Dit zijn weken waar de wedstrijden kort achter elkaar volgen en waarbij dit de 5e wedstrijd is in 15 dagen tijd. Het lijken wel Europese weken voor Sportclub Teuge en aankomende zaterdag komt vv Oeken op bezoek op Sportcomplex de Dulmer.

Maar deze weken heeft Sportclub Teuge goed doorstaan en van deze 4 wedstrijden werden er uiteindelijk 3 gewonnen. De laatste wedstrijd afgelopen dinsdag werd nipt, maar verdiend met 1-0 gewonnen van Excelsior Zetten. Hierdoor is Sportclub Teuge binnen 8 weken van de gedeelde laatste plaats met 8 punten, naar een mooie 7e plek geklommen met 27 punten uit 22 wedstrijden.

vv Oeken heeft in de strijd tegen degradatie afgelopen week een belangrijke overwinning behaald tegen sv Waalstad. Hierdoor heeft vv Oeken de aansluiting gevonden met sv Waalstad die net boven de streep staat. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd. Bij een overwinning is Sportclub Teuge zeker van klassebehoud. Bij een overwinning van vv Oeken kunnen zij over sv Waalstad heen wippen naar de veilige 11e plek op de ranglijst.

De heenwedstrijd in Oeken eindigde in een 2-2 gelijkspel. Een terechte uitslag, al hadden beide ploegen nog kansen op overwinning destijds.

De wedstrijd start m 15:00 uur en graag zien wij u langs de lijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!