Sponsors

Sportclub Teuge dinsdag tegen Excelsior Zetten

9 mei 2022 20:45


Het lijken wel Europese weken voor Sportclub Teuge. Voor de tweede week op rij speelt Sportclub Teuge een doordeweekse wedstrijd, deze keer tegen Excelsior Zetten.

Sportclub Teuge presteert de laatste weken prima en kruipt langzaam bij de onderste regionen vandaan. Afgelopen zaterdag wist Sportclub Teuge, na de mooie en verdiende overwinning op vv Dieren, niet nogmaals te stunten tegen JVC Cuijck.

Sportclub Teuge kwam binnen 3 minuten al op een 0-1 voorsprong, maar verloor uiteindelijk de wedstrijd tegen de titelkandidaat met 3-2.

Excelsior Zetten zit in een veel lastiger pakket en staat op dit moment op de 14 en laatste plek met 8 punten. Deze plek betekend rechtstreekse degradatie, maar 1 plek omhoog betekend al weer nacompetitie. Er is hen dus alles aan gelegen om in Teuge 3 punten mee te nemen.

De heenwedstrijd in Zetten werd een 0-3 overwinning voor Sportclub Teuge, en was de wedstrijd van de ommekeer. Voor deze wedstrijd op 22 maart deelde Sportclub Teuge nog de laatste plek met 8 punten.

Hoewel Sportclub Teuge verdiend heeft gewonnen in Zetten, is het absoluut een ploeg om niet te onderschatten.

De wedstrijd start om 20:00 uur op ons eigen sportcomplex de Dulmer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!