Sportclub Teuge opnieuw tegen titelkandidaat

5 mei 2022 20:00

Aanstaande zaterdag staat voor Sportclub Teuge de uitwedstrijd te wachten tegen titelkandidaat JVC Cuijck. Dit wordt voor Sportclub Teuge de 2e wedstrijd binnen 5 dagen tegen een titelkandidaat.

Afgelopen dinsdag heeft Sportclub Teuge de inhaalwedstrijd tegen vv Dieren gespeeld, waarbij een prachtige 2-1 overwinning werd binnen gesleept. vv Dieren zou bij winst de koppositie hebben overgenomen, maar door 2 doelpunten in de 2e helft, werd de achterstand bij rust omgedraaid. Sportclub Teuge is hierdoor gestegen naar de 8 plek met 24 punten uit 20 wedstrijden. 16 van deze 24 punten werden in de laatste 7 wedstrijden binnen gehaald.

Met JVC Cuijck treft Sportclub Teuge opnieuw een titelkandidaat. JVC Cuijck bezet op dit moment de 3e plek, met maar 1 punt achterstand op FC Zutphen. vv Dieren staat hier door een beter doelsaldo nog tussen.

De heenwedstrijd in Teuge werd een eenvoudige 0-5 overwinning voor JVC Cuijck, maar gezien de huidige vorm van de manschapen van Hans uit den Bogaard zal het deze keer naar alle waarschijnlijk niet zo makkelijk gaan.

De wedstrijd in Cuijck start om 15:00 uur en wij zien u graag langs de lijn.