Sponsors

Corona update; trainen voor alle leeftijden weer mogelijk

14 januari 2022 20:30


In de laatste persconferentie zijn er door de regering nieuwe versoepelingen bekend gemaakt, waardoor het voor iedereen weer mogelijk is om te mogen voetballen vanaf a.s. zaterdag 15 januari.

Waar tot vrijdag het alleen mogelijk was voor jeugd tot 18 jaar om tot te trainen, geldt dit nu voor alle leeftijden. Volgens de nieuwe richtlijnen is het “mogelijk om op ieder moment van de dag binnen en buiten te sporten”. Dit houdt in dat ook voor door de week er geen beperkingen zijn en iedereen weer kan trainen op vaste tijden. Naast trainen zijn onderlinge wedstrijden ook toegestaan. Wedstrijden tegen andere verenigingen zijn nog niet toegestaan.

Voor a.s. zaterdag 15 januari is de opzet dat alle elftallen kunnen trainen binnen het tijdsbestek dat het betreffende elftal normaal op zaterdag ook de wedstrijd speelt. Hierbij het verzoek om onderling een verdeling te maken van de velden.

Na deze versoepelingen is het wachten op verdere aankondigingen van de regering en plannen van de KNVB hoe de competities weer opgestart kunnen worden. Zodra dit bekend is zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Bestuur Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!