Sponsors

Tijdelijke trainingstijden jeugd Sportclub Teuge

6 januari 2022 19:30


Afgelopen maandag is door de regering bekend gemaakt dat er een lichte versoepeling wordt doorgevoerd m.b.t. het sporten in de avonduren. Per a.s. dinsdag 11 januari kan de jeugd tot 18 jaar weer gaan trainen tot ’s avond 20:00 uur.

Om alle jeugdelftallen weer de mogelijkheid te geven om door de weeks te kunnen trainen, is het standaard schema iets aangepast. Voor een aantal teams zal gelden dat zij iets eerder zullen moeten starten of iets korter kunnen trainen. Via onderstaand trainingsschema kunt u het tijdelijke schema bekijken met het verzoek aan iedereen zich ook hier aan te houden. Voor de duidelijkheid, het tijdstip in het aangegeven vakje is het begintijdstip van het betreffende blok.

 Trainingsschema (pdf)

Tijdens de trainingen zullen de kantine en kleedkamers gesloten blijven. De kleedkamer mag alleen betreden worden door 1 persoon tegelijk alleen voor een sanitaire stop en niet om om te kleden.

Wij hopen van harte dat op korte termijn er meer ruimte komt om te mogen sporten, zeker ook voor alle senioren. Zodra er hierin ontwikkelingen zijn en/of ontwikkelingen vanuit de KNVB met betrekking tot het verdere verloop van de competitie, zullen wij u informeren.

 

Bestuur Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!