Sponsors

Nieuwjaarstoespraak Hans Droog

30 december 2021 19:30


Beste voetballer(sters), gymnasten, biljarters, volleyballers, sponsoren, kortom iedereen die betrokken is bij Sp. Teuge en deze club een warm hart toedraagt.

Waar ik in mijn terugblik over 2020 schreef dat -waar een prachtige voetbalzomer gloorde aan de horizon en het zicht op die zelfde horizon werd belemmerd door Covid-19, en daardoor diverse competities niet door konden gaan- kunnen we nu wel zeggen dat een groot deel van de diverse competities wel van start konden gaan in 2021. Op het moment van schrijven is het echter winterstop en geniet hopelijk iedereen nog na van de afgelopen kerstdagen en op dit moment wellicht van een mooie en welverdiende vakantie.

Op diverse doordeweekse dagen kon er weer getraind worden en elke zaterdag was er weer veel voetbalplezier te beleven op de velden van Sp. Teuge. Biljarters en volleyballers konden tot voor kort hun balsport beoefenen en de gymnasten deden nog steeds hun best in de voetsporen te treden van Epke Zonderland. Ook het bestuur was weer volop enthousiast aan het werk, ondersteund door diverse commissies. Via de site hebben we steeds getracht de leden op de hoogte te houden van de belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen.

Er kon weer melding worden gemaakt van diverse acties die de kas van Sp. Teuge weer behoorlijk gespekt hebben. De opbrengst van deze diverse acties liet opnieuw grote betrokkenheid bij de vereniging zien. We konden weer in sportief en sociaal opzicht plezier beleven aan de vereniging.

Enkele sponsoren besloten hun contract niet te verlengen, nieuwe sponsoren werden gezocht en gevonden. De kleding commissie kon dankzij de inzet van de sponsorcommissie en betrokkenheid van diverse sponsoren de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i zetten in de afhandeling van het nieuwe kledingcontract. Binnenkort kunt u hierover meer nieuws lezen via de site. Houd de site in de gaten.

Om nog maar eens te benoemen waardoor wedstrijden en de ontvangst van de tegenstanders in goede orde kon verlopen; de inzet van de maandag- en vrijdag middag ploeg. Zij zorgen ervoor dat elke zaterdag de velden tip top in orde zijn, kleedkamers schoon zijn en alles rondom de velden er netjes bij ligt. Enkele dagen voordat de maatregelen i.v.m. Covid-19 verder werden aangescherpt mochten zij onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige middag hebben. Als voorzitter was ik hierbij even aanwezig en heb hen namens alle leden bedankt voor hun inzet en hierbij de wens uitgesproken dat zij dit werk nog lang en met veel plezier mogen doen.

Zo zijn er veel vrijwilligers actief binnen de vereniging. Het werk van een vrijwilliger is soms zichtbaar en soms wordt er veel werk verzet achter de schermen. Alle vrijwilligers enorm bedankt voor jullie inzet en hopelijk kunnen we in 2022 weer op jullie rekenen. Zonder vrijwilligers geen voetbal op zaterdag, geen andere activiteiten en geen gezellige ontmoeting in de kantine.

In dit verband is het ook mooi om nog even te vermelden dat in de laatste maand van dit jaar het contract met onze hoofdtrainer verlengd kon worden. Hans, veel succes en plezier in de tweede helft van de competitie.

En toch...moesten we maatregelen nemen vanwege Covid-19, weer geen feestavond, nog steeds geen feestelijke opening van de kantine, weer geen nieuwjaarsreceptie, een uitgestelde ledenvergadering, weer geen….

Veel was er wel mogelijk en zoals alle leden er weer een jaar lidmaatschap konden bijschrijven, bereikten een aantal leden een mijlpaal. Als bestuur hadden we het graag anders gewild maar via deze weg willen we toch deze leden in het zonnetje zetten en aan een ieder laten weten dat:

Dhr Weyenberg en Jaap van Oorspronk maar liefst 60 jaar lid zijn

Rob van Lohuijzen, Gerard Dijkstra, dhr Schaafsma en Rudy Haverkamp hen dicht op de hielen zitten met 50 jaar lidmaatschap.

Berdy Graaf en Sjors Wolters al 40 jaar lid zijn.

Joost Veldwijk, John Vries, Berend Pas, Jeroen Prijs, Tom Kluin en Pim Veldhuis ook al 25 jaar betrokken zijn.

Allen van harte gefeliciteerd en op een later moment geven we hier aandacht aan.

Waar we afgelopen jaar besloten hadden om de verkiezing van clubman/vrouw niet door te laten gaan, doen wij het dit jaar wel. Wij verklappen hier natuurlijk niet wie dat is geworden maar reken er op dat wij de clubman/vrouw van 2022 binnenkort in het zonnetje gaan zetten. Houd de site in de gaten.

Zomaar even een korte terugblik over het jaar 2021. De kerstdagen zijn alweer achter de rug, het jaar 2022 gloort aan de horizon. Wat staat ons privé en als club te wachten? We weten het niet. Wel weten we dat we in het nieuwe jaar met inachtneming van de dan geldende corona-maatregelen de (jeugd)trainingen, wedstrijden en andere activiteiten willen hervatten. Het bestuur is bezig om de ledenvergadering voor te bereiden en via een digitale omgeving mogelijk te maken.

We merken allemaal dat het moeilijk is om vol te houden, je aan de regels en voorschriften te houden. Maar dit is wel belangrijk en daarom houden we vol zodat we in het nieuwe jaar elkaar in goede gezondheid weer kunnen zien.

Als bestuur wensen wij iedereen een sportief en een persoonlijk voorspoedig nieuwjaar.

Bestuur SP-Teuge

Hans Droog, voorzitter.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!