Sponsors

Corona update

16 november 2021 23:15


Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus opnieuw aangescherpt. Hierbij informeren wij jullie over de wijzigingen t.a.v. het amateurvoetbal.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers kunnen gelukkig gewoon blijven voetballen, dit verandert niet. 
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • In de kantine, op het terras en in de kleedkamers is een corona-toegangsbewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht. Zoals eerder aangekondigd sluiten wij onze kantine gedurende de periode dat deze corona-maatregelen gelden om 19:30 uur. 

Sportclub Teuge zal bovengenoemde maatregelen handhaven zoals dat afgelopen weken is gedaan. Iedereen die de kantine, het terras en/of de kleedkamers wil betreden, wordt gecontroleerd op een geldig corona-toegangsbewijs. 

Vrijwilligers die helpen met het controleren van de corona-toegangsbewijzen vallen onder de uitzonderingsregel en zijn dus van harte welkom! Aanmelden kan via info@sp-teuge.nl.

Bestuur Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!