Sponsors

Safe the date, 27 Augustus seizoensopening jeugd Sportclub Teuge

14 juli 2021 20:30


Zoals u de laatste jaren van Sportclub Teuge gewend bent, staat er voor komend seizoen ook weer een officiƫle seizoensopening gepland en wel op vrijdagavond 27 augustus.

Deze opening geld dan voor alle jeugdteams van de JO8 t/m JO15. De elftallen van de JO16, JO17 en JO19 zullen i.o.m. de betreffende trainers en leiders zelf een moment kiezen.

Tijdens deze opening kunnen de spelers, trainers en leiders van de nieuwe elftallen kennis maken met elkaar. Hierbij worden de ouders uitgenodigd in het clubhuis, waar door de jeugdcommissie uitleg zal worden gegeven aan ouders over het nieuwe seizoen en de nieuwe opzet van het trainen, voornamelijk het horizontaal trainen in de onderbouw. Sportclub Teuge heeft hard gewerkt aan het beleidsplan voor het opleiden van de jeugd en zal op deze avond uitleg geven over de belangrijkste punten. Tijdens de uitleg aan, en vragenronde van, de ouders zullen de spelers trainen onder leiding van de spelers van het 1e elftal van Sportclub Teuge. Na de training is er gelegenheid om kennis te maken met de trainer en leiders. Het exacte programma ziet er als volgt uit:

17:00 – 18:00 uur             JO8 – JO9

18:00 – 19:00 uur             JO10 – JO11

19:00 – 20:00 uur             JO12 – JO13

20:00 – 21:00 uur             JO14 – JO15

Sportclub Teuge is nog wel op zoek naar een aantal trainers en leiders voor verschillende jeugdelftallen en wij zijn niet de enige vereniging op dit. Door het lastige coronajaar hebben veel trainer en leiders, maar ook vrijwilligers, andere interesses ontdekt en hebben besloten komend seizoen een keer over te slaan. Sportclub Teuge heeft voornamelijk hierdoor moeite om alle plekken bezet te krijgen en doen dan ook een dringend verzoek om u aan te melden mocht u het leuk lijken iets te kunnen te betekenen in welke vorm dan ook.

Voor nu wensen wij iedereen alvast een hele fijne vakantie toe.

TJC Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!