Sponsors

Voetbalgevecht mét publiek weer mogelijk

20 juni 2021 11:45


Voor het eerst in jaren zal Sp. Teuge komend seizoen weer beschikken over een zesde elftal. Er komt een compleet team over uit de jeugd dat het 5e team zal worden. In het ene team (6e) zitten de mannen met een bak aan ervaring en in het andere team de jonge honden die denken de top van kelderklasse te gaan bestormen.

Om inzicht te krijgen in de onderlinge krachtsverhoudingen en in wat er gevraagd wordt in deze klasse vol met ex-selectiespelers en oudgedienden spelen we een oefenwedstrijd. Na zaterdag a.s. vervallen vrijwel alle maatregelen omtrent Corona (de 1,5 meter blijft wel!) en dus kunnen we u uitnodigen als publiek.

De wedstrijd is woensdag 30 juni om 20.30u. Publiek bij een topwedstrijd, dat is lang geleden op Teuge. Toegang is gratis, een drankje doen in het clubhuis is mogelijk. Er is al een topscheidsrechter vastgelegd, het belooft een graadje of 21 te worden zonder neerslag. Heerlijk voetbalweer!

Het belooft een wedstrijd te worden waar nog lang over gesproken zal worden. Dat wilt u toch niet missen? Daar wilt u toch bij zijn? Lekker een avondje van huis, weer even een biertje drinken op de club, wedstrijdje meepikken…we zien u graag langs de lijn op woensdag 30 juni om 20.30 uur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!