Sponsors

Marco Buitenhuis stopt na 8 jaar als hoofdjeugdopleiding

11 juni 2021 18:30


Na 8 jaar als hoofdjeugdopleiding bij Sportclub Teuge, heeft Marco Buitenhuis besloten hiermee te stoppen aan het eind van dit voetbalseizoen. Een functie die hij sinds 2013 bij Sportclub Teuge bekleedt.

Marco is in 2010 bij Sportclub Teuge binnen gekomen als trainer van Teuge 2, een functie die hij 2 seizoenen heeft uitgeoefend. In deze 2 seizoenen heeft hij laten zien een uitstekende trainer te zijn, waarbij voor hem opleiden centraal staat. Na een jaar over te slaan is Marco bij Sportclub Teuge, de toen nieuwe, functie van hoofdjeugdopleiding gaan invullen. In deze periode is het jeugdvoetbal verder doorgegroeid en ontwikkeld, zowel in de breedte als in niveau. Voor afgelopen seizoen speelden zelfs alle 1e elftallen minimaal op 1e klasse niveau en vorig seizoen speelde zelfs de toenmalige JO14-1 op divisie niveau, een unicum.

Marco heeft vanuit zijn functie een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding. Sportclub Teuge betreurd het dan ook dat hij stopt, maar respecteren zijn keuze. Ondanks dat hij nog regelmatig te zien zal zijn op sportpark de Dulmer, danken wij Marco voor alle inzet van de afgelopen jaren en wensen veel plezier in alles wat hij gaat doen. 

Bestuur en TJC Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!