Sponsors

Kantine en terras alleen geopend voor spelers en begeleiding. Protocol aangepast.

2 juni 2021 21:00


De komende vier zaterdagen worden de wedstrijden van de KNVB Regiocup op ons sportpark de Dulmer gespeeld. De jeugd t/m JO17 mag na maanden alleen maar onderlinge wedstrijden te hebben gespeeld eindelijk weer eens tegen andere teams voetballen. En daar hebben ze zin in!

Om deze wedstrijden mogelijk te maken hebben wij ons protocol aangepast. Hierin staan onder andere de regels met betrekking tot looproutes en het gebruik van kleedkamers.

Helaas mag er nog geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn. Onze kantine en ons terras is dus alleen open voor spelers en begeleiders (in totaal maximaal 4 volwassenen per team).
We hebben vanaf 8:30uur de koffie voor hen klaar staan en sluiten uiterlijk om 18:00uur.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Voor de volwassenen geldt onder andere; maximaal 4 personen aan één tafel, 1,5m afstand, gezondheidscheck en registratie is verplicht en als je naar het toilet moet is het dragen van een mondkapje verplicht.  

Verder is er geen zelfbediening. Onze barvrijwilligers brengen de bestelling naar de tafels op het terras.
Om onze inkoopkosten te beperken, hebben we tijdelijk een wat beperkter assortiment (kijk hier voor de prijslijst). En we vragen iedereen om zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Voor alle spelers en begeleiders; jullie zijn vanaf aanstaande zaterdag van harte welkom op sportpark de Dulmer!

Voor al het publiek; heb nog even geduld, we hopen jullie na de zomer weer te mogen ontvangen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!