Sponsors

KNVB Regiocup jeugd start op 5 juni!

29 mei 2021 13:15


De aangekondigde versoepelingen betekenen dat er op zaterdag 5 juni gestart kan worden met de KNVB Regiocup voor de jeugd. We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven. De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende dagen; 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni. Vanaf 1 juni is het speelschema bekend en zal vermeld staan in de voetbal.nl-app en op deze site.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams van Sportclub Teuge tot en met de JO17. Formeel hanteert de RIVM t/m 17 jaar, wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de Sportclub Teuge JO19 elftallen. Dit betreft ook een algemeen besluit vanuit de KNVB.

Ook publiek is helaas nog niet welkom bij de wedstrijden, waarbij dus alleen toegestaan is dat begeleiding het sportpark mag betreden. Hierbij ook gelijk het verzoek aan iedereen zich hier aan te houden. Op een later tijdstip deze week zal Sportclub Teuge het nieuwe protocol plaatsen op de site.

Voor meer informatie klik hier voor de site van de KNVB.

Regiocup factsheet (pdf).

 

TJC Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!